Jubileumconcert

Jubileumconcert Patrick van der Linden – 25 jaar dirigent

Vier mijn jubileum mee! Ik ben vijfentwintig jaar dirigent en gebruik dit moment om u muzikale hoogtepunten te laten horen, gebracht door het Ars Musica Orkest en mijn koren. Daarnaast zal ik twee nieuwe fondsen presenteren:

  • Stichting MusiCares (in oprichting). Ik verbind me aan een project voor de armsten onder de allerarmsten in Ethiopië. In de plaats Dessi wordt vanuit Nederland een vakschool gefinancierd, waar jaarlijks 150 jongeren een kans krijgen een opleiding te doen en uiteindelijk werk te krijgen. 
  • een cultureel fonds (naam nog in overweging). Dit fonds ondersteunt koren die klassieke koormuziek zingen en hiervoor gebruik maken van een professioneel orkest. Het fonds wil enerzijds koren stimuleren goede orkesten in te zetten. Deze orkesten onderscheiden zich op kwaliteit in de brede zin des woords: gezond muzikaal spel en gezonde arbeidsvoorwaarden voor hun musici. Uiteraard kost kwaliteit geld. Juist daarom wil het fonds ondersteuning bieden, zodat de concerten een belevenis zijn en blijven, dankzij koor en orkest!

Zo spoedig mogelijk komt hierover verdere informatie!

Geniet tijdens mijn jubileumconcert van de prachtigste muziek van componisten als Bach, Haydn, Mozart, Beethoven, Brahms, Martin en Manneke!

Van harte welkom in de Sint-Janskerk te Gouda!