Datum: 25 / jun / 2016
Tijd: 20:00
Adres: Achter de Kerk 16, 2801 JX Gouda

Schubertiade

St. Jan Gouda

De Ars Musica Dag is een cultureel event in de St. Janskerk in Gouda.
Twee jaar geleden was deze dag een groot succes, en een nieuwe traditie is gestart! Dit evenement bestaat uit verschillende onderdelen: een openingsconcert, een educatieve voorstelling, een muzikale workshop voor kinderen workshops voor tieners en volwassenen, een cantatevespers, een foodmarket en een avondconcert. Alle ensembles van Stichting Ars Musica werken mee aan deze speciale dag voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom!

Avondprogramma
Schubertiade. De dag wordt zeer sfeervol afgesloten met koorwerken en instrumentale werken uit de 19e eeuw. Koren, solisten, een klarinettist en een pianist verzorgen dit afsluitend concert.

De St. Jan in Gouda is de locatie waar we opnieuw graag uw gastheer zijn. De complete kerk met alle bijgebouwen en zalen hebben we voor u gereserveerd. De bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is uitstekend, het gebouw is sfeervol en ruim en de faciliteiten zijn van hoge kwaliteit. In St. Jan is alles goed geregeld. De toiletten zijn verzorgd en netjes. De kerk is ruim en sfeervol en berekend op veel bezoekers. In dit gebouw biedt Ars Musica jong tot oud een educatief en inspirerend programma aan om samen een duurzame basis voor de toekomst te leggen. Hoofddoel is muzikale inspiratie doorgeven en creëren die ontstaat door muzikale en educatieve samenwerkingsvormen tussen kinderen en volwassenen.

Prijzen:
Avond: Schubertiade (20.00 – 22.00 uur) € 15,-
Kinderen t/m 12 jaar Dagrpijs € 5,-

Aanmelden via arsmusicadag@gmail.com